Sikkerhetskurs 12. Mars 2022

Sikkerhetskurs for nye skyttere lørdag 12. Mars kl. 12.00. Sikkerhetskurset er en samling av sikkerhet og nybegynnerkursing, oppmøte av nye skyttere og innføring i NSF, og er påkrevd for å begynne skyting med kruttvåpen. Hovedtråden i kurset er SIKKERHET, samt innføring i våpen, våpenets funksjonsmåte og teknikker for skyting. I tillegg kommer innføring i NSF og informasjon om forskjellige organiseringer. Det er også innføring i hvordan skytesporten fungerer med fokus på konkurranseskyting.

Kurset avsluttes med skyting og teoretisk prøve.

Kurset holdes i klubbens lokaler på Mellomvegen 79, og varer i 8 timer. Kurset er to-delt, den ene delen består av teori og den andre delen består av skyteopplæring. Det kan være lurt å ta med matpakke og varme klær da det kan være litt kaldt inne i fjellet på Mellomvegen. Kaffe og kjeks holder vi. Det er også mulig å kjøpe mineralvann hos oss. Kurset koster kr. 750,- for medlemmer og kr. 1000,- for ikke-medlemmer. Det er mulig å melde seg inn i Tromsø pistolklubb på kurset eller via MinIdrett. Kursavgiften og eventuelt medlemskap betales på kurset. Vi har kort terminal og vipps. Kursavgiften kan også betales ved påmelding på iSonen.

Påmelding her: https://isonen.no/event/ckzzwxmp50y7w0f68135kxsn9/

Eventuelle spørsmål kan stilles via Facebook sin meldingsfunksjon på våre sider: https://www.facebook.com/tpklubb

Comments 2

  1. Hei, ser det er fullt på sikkerhetskurset den 12. Mars. Når vil dere ha neste kurs? er interessert i å bli medlem i klubben og var litt sen ut for å melde meg på.

    Mvh. Leo Berg

    1. Post
      Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *