Covid Stenging

Hei alle sammen.

På grunn av gjeldende Covid smittesituasjon, og nye pålegg fra regjeringen må vi dessverre stenge ned all innendørs organisert trening og aktivitet i fjellet fra og med i dag. Stengingen gjelder foreløpig til og med den 31.12.21, så får vi håpe at Corona smittesituasjonen tillater at vi kan åpne opp for ordinær aktivitet igjen rett over nyttår.

Vi vil imidlertid prøve å organisere trening på Brensholmen skytebane på onsdager i denne perioden, da voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs. Det er anbefalt å være maks 20 personer, og holde en-meteren på slike organiserte fritidsaktiviteter utendørs.
Første skyting blir på onsdag 15. desember. Nærmere informasjon om dette kommer.

Mvh
Styret i Tromsø Pistolklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *